Ledige stillinger 

Kom og bliv vores nye kollega 

Nedenfor ses vores aktuelle stillingsopslag.

Vi tager altid imod uopfordrede ansøgninger på job@gensam.dk

 

Systemadministrator

Vi søger dig, der

 • Har min. 3-5 års erfaring som systemadministrator
 • Vil være med til at optimere vores systemer og sikre den stabile drift, som er livsvigtig for vores kunders forretning
 • Har bredden og lysten til at være den fagligt stærke generalist i et dynamisk miljø med stor variation i dagligdagens opgaver
 • Trives i et stærkt kollegialt team, hvor mange opgaver løses i fællesskab

Kan du svare ja til ovenstående, så er du godt på vej til at blive vores nye kollega.

 

Du sikrer driften og sørger for længst mulig oppetid

Du skal selvstændigt kunne supportere vores kunder og sørge for, at deres forretning understøttes optimalt, så de kan løse deres arbejdsopgaver uden driftsforstyrrelser. Overordnet vil du få følgende opgaver, som du også har solid erfaring inden for:

 • Systemadministration i et Microsoft Windows servermiljø, bl.a. RDP, SQL og Exchange
 • Patch Management, herunder håndtering af incidents samt opbygning af teknisk sikkerhed, så systemerne til enhver tid understøtter de aktuelle behov for professionel it-drift.
 • Vedligeholdelse, udvikling og sikring mod uautoriseret adgang til backup-data på backup-systemer
 • Tværgående opgaver såsom SIEM, overvågning, sikkerhed, compliance og recovery
 • Generel fejlsøgning indenfor infrastruktur
 • Licensering, styring, indkøb og løbende validering samt gennemgang heraf
 • Afrapportering af løbende opgaver til såvel kolleger som ledelse

Positiv og proaktiv profil med power

Du har en grundlæggende it-uddannelse og flere års erfaring med tilsvarende opgaver i et dynamisk og kunderettet miljø. Det er vigtigt, at du er udadvendt og proaktiv i din kontakt med brugere og kunder, og at du kan begå dig på tværs af faglighed og organisatorisk niveau hos både kunderne og os selv. Da nedetid kan stresse kunderne, skal du kunne håndtere presset, bevare roen og vide med dig selv, at du gør alt, hvad der står i din magt for at løse problemet. Du fortæller løbende brugerne om udfordringerne, og ligeledes hvornår de kan forvente dem løst!

Hvad tilbyder vi

Vi er en virksomhed med cirka 35 medarbejdere, som alle strækker sig langt for at yde det, der skal til for at kunden har så nem en hverdag som muligt.

Vi vil gerne byde dig velkommen i en Driftsafdeling, hvor du skal arbejde tæt sammen med 5 andre kolleger. Tonen er uformel og lige til at gå til.

Vi tilbyder bl.a. fleksibilitet, attraktiv frokostordning, massageordning m.m.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og dit cv til job@gensam.dk Vi forventer at kunne vende tilbage til dig i uge 38, hvorfor du bedes indsende din ansøgning snarest.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen som systemadministrator, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Kim Erik Pieper Petersen på 2740 3568 eller på kep@gensam.dk

 


Gensam Data, beliggende i Viby J, er ejet af forsikringsselskaber og har leveret specialiserede it-løsninger til skadeforsikringsselskaber siden 1970. Vi har stor erfaring indenfor sikker driftsafvikling, der lever op til kundernes høje krav om tilgængelighed og kvalitet. Vi tilbyder en lang række it-relaterede ydelser til skadesforsikringsselskaber, bl.a. driftsafvikling, serverhotel, hosting, teknisk projektledelse, sikkerhedsvurdering og rådgivning.