Ledige stillinger 

Kom og bliv vores nye kollega 

Vi søger i øjeblikket en nysgerrig og fagligt dygtig sy­stem­ud­vik­ler

Vi tager altid imod uopfordrede ansøgninger på job@gensam.dk

 

Nysgerrig og fagligt dygtig sy­stem­ud­vik­ler

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus en systemudvikler, der er nysgerrig og vægter faglig udvikling og stolthed samt har erfaring med programmering i Java i større og komplekse IT-systemer. I denne stilling får du god mulighed for at få indflydelse både på dit arbejde og arbejdsprocessen.

Gensam er en virksomhed, som leverer totale IT-løsninger til skadesforsikringsselskaber. Virksomheden har leveret specialiserede IT-løsninger siden 1970 og er i stadig udvikling. Hos Gensam er der fokus på at levere de rigtige løsninger i høj kvalitet til kunderne. Der er desuden i meget høj grad mulighed for, at du selv kan præge din dagligdag og arbejde med det, som du er særligt interesseret i inden for systemudvikling.

Hvis du brænder for at programmere samt at kunne fordybe dig i at udvikle specialiserede løsninger, der flytter kundernes forretning væsentligt, så kan denne stilling være noget for dig. Her kan du fortsætte din faglige udvikling hos en virksomhed, hvor medarbejderne bliver længe både på grund af muligheden for faglig udvikling og sparring samt et godt arbejdsmiljø med stort fokus på den enkeltes ønsker og udvikling.

Stillingen er ledig da en af de nuværende udviklere går på pension.

Med reference til udviklingschefen kommer du til at indgå i et team på 4 personer bestående af erfarne og engagerede kolleger. Der er i alt 14 systemkonsulenter og 10 systemudviklere, så der er god mulighed for faglig sparring.

Dine opgaver er følgende:

 • Programmering og udvikling i Java.
 • Arbejde med udvikling af processer og værktøjer.
 • Mulighed for at arbejde med det som du har en særlig interesse for inden for systemudvikling og dermed præge udviklingen.

Dine faglige kompetencer:

 • God erfaring med forbedring og udvikling af komplekse IT-systemer med mange integrationer.
 • Godt kendskab til og erfaring med objektorienteret programmering og Java.
 • IT-uddannelse f.eks. datalog eller datamatiker.
 • Erfaring med webudvikling er en fordel.

Dine personlige kompetencer:

 • Du arbejder selvstændigt og har et stort engagement i opgaverne samt personligt drive.
 • Du er omhyggelig, har fokus på detaljerne og kvaliteten samtidig med, at du er effektiv og får afsluttet dine opgaver.
 • Du arbejder struktureret og har et godt overblik.
 • Du er god til at kommunikere og samarbejde med dine kollegerne, så I kan løfte opgaverne sammen.
 • Du har blik for forretningen og er nysgerrig på at udvikle den.

Gensam kan tilbyde:

En arbejdsplads hvor de ansatte er ansat længe, da der er et godt arbejdsmiljø kombineret med, at der i høj grad er fokus på at skabe gode rammer for din faglige og personlige udvikling både med intern sparring samt med mulighed for at deltage på kurser og konferencer.

Gensam er en virksomhed, hvor der er et stort fokus på, at medarbejderne trives, hvilket betyder, at der er mulighed for at fordybe sig i jobbet med en god balance mellem arbejde og fritid.

En løn, der matcher din erfaring og kvalifikationer, god kantineordning, flekstid, massageordning, mulighed for hjemmearbejde og en attraktiv lønpakke med forsikring og pension.

Hvis stillingen har din interesse så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk så hurtigt som muligt.

PanoramaConsult varetager rekrutteringsprocessen og al henvendelse vedrørende stillingen bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale så vent ikke med at søge. Vi glæder os til at høre fra dig.